Praktijkruimte te huur in Amersfoort voor Massage, Therapie, Coaching en Meer

Welkom in mijn praktijkruimte die te huur is in Amersfoort, ideaal voor therapeuten, coaches in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar een sfeervolle en volledig ingerichte ruimte voor hun praktijk. Mijn praktijk ligt op loopafstand van Station Schothorst. Zelf ben ik niet alle dagen aanwezig. Daarom bied ik je de mogelijkheid om in een comfortabele omgeving je praktijk houden.

Faciliteiten en voorzieningen:

De praktijkruimte is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een professionele praktijk. Denk aan een inklapbare in hoogte verstelbare massagetafel, massagekruk, afgeschermde kleedruimte voor cliënten, een tafel met stoel, en een gezellig zitje voor twee personen.

Daarnaast is er in dezelfde ruimte een keukenblok met warm en koud stromend water, een Nespresso koffieapparaat en een waterkoker.
Naast de ruimte is een toilet beschikbaar voor jou en je cliënten.

De sfeervolle ruimte met planten en direct daglicht geeft een rustgevend gevoel, evenals sfeervolle dimbare verlichting en gordijnen voor de juiste sfeer tijdens je sessies.

Geschikt voor meerdere therapieën

Mijn praktijkruimte is geschikt voor een breed scala aan therapieën, waaronder:

Massagetherapie
Shiatsu
Body Stress Release
Energetische therapie
Fasciatherapie
Voetreflexzone therapie
Gesprekstherapie
Tekentherapie
Counseling
EMDR
Hypnotherapie
Lichaamsgeoriënteerde (psycho)therapie

Beschikbaarheid en Tarieven

Of je nu overdag, ’s avonds, doordeweeks of in het weekend wilt huren, de ruimte is op verschillende dagen en dagdelen beschikbaar. Voor informatie over de prijs per dag of dagdeel en de beschikbare dagen en dagdelen, neem gerust contact met me op via e-mail of WhatsApp. Bezoek de contactpagina voor alle contactgegevens.