Ervaringen

Op deze pagina vertellen cliënten hun ervaringen met de massage(therapie) sessies bij MassageHelpt in Amersfoort.

Nance Avatar
Nance
Erik luistert zeer aandachtig naar wat je te vertellen hebt en heeft een hoge mate van empathisch vermogen.

Hij stelt je op je gemak en geeft heel goed richting aan wat je nodig hebt; met massages maar ook gesprekken, vooral als lichaam en geest (nog) niet in rapport zijn met elkaar.

De methode waarmee Erik werkt zorgt ervoor dat je bewust wordt van waar je spanning in je lichaam vasthoudt en hoe deze spanning je belemmert om jezelf vrij te kunnen uiten. Na de sessies van Erik voelde ik me beter in staat om die spanning los te laten. Vanuit ontspanning merk je dat je beter aanvoelt welke bewuste keuzes je wilt maken in je loopbaan en andere levensgebieden. Gun dat jezelf!

En dank je wel Erik!
Ontspannen groet, Nance
Connie Berendsen Avatar
Connie Berendsen
- Facebook
Getriggerd door een oproep mbt chronische klachten, voor mij was dit hoofdpijn. Inzichten krijgen door te beleven ipv het uitgelegd te krijgen. Ik ben keer op keer weer verrast wat het teweeg brengt. Inzichten die ik niet aan zie komen maar heel verhelderend en waardevol zijn. Soms is iets ook moeilijk uit te leggen en beter om zelf te ervaren. Ik heb ondanks de symptomen nooit toe willen geven aan ‘migraine’ en na enkele bezoeken aan Erik begrijp ik mijn onderbuikgevoel hierover. Ik ben nog niet klaar maar wel goed op weg. Dank je wel voor de waardevolle inzichten Erik
Majorie V Middelaar Avatar
Majorie V Middelaar
- Facebook
beste allemaal

ik raad jullie echt aan om langs te gaan.ik heb er echt veel aan gehad.vaak migraine/hartkloppingen/darm problemen.
veel klachten waar ik geen medische oorzaak voor had.leren om meer na je lichaam te luisteren.veel adviezen gekregen.ik heb best veel meegemaakt met mijn zorgkindje.veel stress.
ook leren om vaker na je eigen lichaam te luisteren.ik sta altyd aan.
ik kan mij daar in de weg goed vinden.
dus twijvel je,gewoon gaan.
voor mij was het ook nieuw.
maar ik ben heel tevreden!
me klachten zijn echt wel minder en als het ff niet gaat dan niet gelijk in de put zitten.aan de adviezen terug denken.
gr majorie
Magda Hardeveld Avatar
Magda Hardeveld
Zeer positief over de wijze van benaderen en behandelen.
Mooie, frisse, ruime omgeving.
Watertje achteraf.
Plek om terug te komen.
Lieke Warmerdam Avatar
Lieke Warmerdam
- Facebook
Meer dan alleen massage

Met chronische rugklachten kwam ik bij Erik. Vier behandelingen later kan ik zeggen dat mijn problemen aanmerkelijk minder aanwezig zijn. Ik voel mijn rug soms nog wel, maar de pijn speelt geen overheersende rol meer. Tijdens de behandelingen kwam er van alles los. Soms werd ik overspoeld door teleurstelling, verdriet of juist overweldigend geluk. Erik hielp me die momenten met aandacht te beleven. De gesprekken die we hadden waren evenzo effectief en werkten zeker zo goed door als de fysieke behandeling. Massage Helpt bij chronische klachten!
Natascha Avatar
Natascha
Ik ervaar Erik als een rustige man, die met aandacht werkt. Hij geeft je het gevoel dat alles er mag zijn zoals het op dat moment is. Een zachte en langzame benadering waardoor je tijd krijgt om te voelen wat je lijf je wil vertellen. Een mooi leerproces op weg naar bewust worden. Evenwicht vinden tussen denken en voelen. Niet alleen op de behandeltafel, maar daarna werkt het ook nog door.
Laura Koppenberg Avatar
Laura Koppenberg
- Google
Erik heeft een fijne manier van behandelen: op subtiele wijze laat hij je ervaren hoe sterk de connectie is tussen je lichaam en je geest. Mooi, wat je lichaam(srespons) je vertelt over hoe je in het leven staat. Door dat te voelen en ervaren, heb ik nieuwe inzichten gekregen over mezelf en wat voor mij belangrijk is.
Netty van Zuilen Avatar
Netty van Zuilen
- Facebook
Had het geluk een massage gewonnen te hebben, gekozen voor een holistische massage omdat ik dit niet ken. Heel bijzondere ervaring, vond het niet echt een massage, maar meer een soort RESET van mijn lijf, door de aanrakingen van Erik ervaarde ik veel meer mijn lijf en mijn beperkingen en mogelijkheden daarvan. Een soort bewustwordingsfase en daaraan gekoppeld wat mijn eigen rol daarin is. Zeker een aanrader in deze hectische tijd! 👍🐧
Emmelie van Dongen Avatar
Emmelie van Dongen
- Facebook
Ik kan Erik van harten aanbevelen. Wat hij doet, doet hij met aandacht en gevoel. De zachte aanraking en sensitieve benadering raakt op een dieper level en het brengt dat wat gezien wil worden naar de oppervlakte. Massage helpt en heelt.
Floris Mulder Avatar
Floris Mulder
- Google
Erik creëert een prettige sfeer waarbij je compleet kunt ontspannen. De massage zelf is heerlijk. Daarnaast is Erik een prettige vent om mee te praten. O ja, en het klopt: massage helpt.
Marlous Fluitsma Avatar
Marlous Fluitsma
- Facebook
De massage die Erik geeft is bijzonder . Een zachte aanpak en tegelijkertijd , wanneer nodig , stevig . En dan blijkt het een onderlinge dialoog te zijn ; je voelt een vraag opkomen en het antwoord vormt zich tijdens de behandeling ... geef je er zelf een cadeau .
Marlous
Roberto Lugtenberg Avatar
Roberto Lugtenberg
- Google
Zeker een aanrader, gewoon doen! Erik heeft gouden handen en is intuïtief heel sterk. Mijn klachten zijn verminderd en ik kan heerlijk bij hem ontspannen!
Ilona van Beelen Avatar
Ilona van Beelen
- Facebook
Nadat ik bij Erik bent geweest voel ik mij weer helemaal ontspannen. Hij zorgt er altijd voor dat ik mij op mijn gemak voel en mij volledig kan overgeven aan de massage.
Irene Muller Avatar
Irene Muller
- Facebook
Erik is in staat om je met rustige aandacht je te laten ontspannen om vervolgens je helemaal bij jezelf te brengen. Met aanraking, aandacht en mooie vragen ziet hij niet alleen het lichaam maar de hele mens. Heel bijzonder. Ik kom graag bij hem
Charlotte Ris Avatar
Charlotte Ris
- Google
Erik masseert vol aandacht. Fijn dat er van te voren een gesprek was, om samen te kijken naar mijn behoeftes. Dit maakte de massage persoonlijk. Ik ging weer helemaal ontspannen naar huis. Een aanrader!
Jasmijn De Goeij Avatar
Jasmijn De Goeij
- Google
Erik geeft met zijn oprechte aandacht je het vertrouwen dat het oké is om alles te mogen voelen. De massage van Erik heeft mij geholpen om mezelf weer een beetje beter te leren kennen. ik vond het erg bijzonder
Gerard van Midden Avatar
Gerard van Midden
- Facebook
Erik ziet meer dan je lijf. Zijn filosofie: alles hangt met alles samen. Hij luistert scherp, masseert met aandacht en brengt je in een weldadige rust. Zijn massages helpen echt! 👍
Sander Reijn Avatar
Sander Reijn
- Google
Het werkt voor mij aan alle kanten, vooral tussen mijn oren. Ik laat nu regelmatig mijn schouders hangen, en dan nog een keer en dan nog een keer. Het is natuurlijk verder een lekker gevoel dat mijn schouders en nek losser zijn. Bij Erik ben je in goede handen.
Arjan Loonstra Avatar
Arjan Loonstra
- Google
Na een forse achterop aanrijding bij Eric geweest voor massage. Mijn fysio gaf de dag erop aan dat mijn spieren een stuk losser waren waardoor hij mij beter kon behandelen. Dit heeft positieve gevolgen gehad voor mijn herstel.
Ronald Sebök Avatar
Ronald Sebök
- Google
Erik heeft mij uitermate goed geholpen bij het wegnemen van spanning in mijn lijf. Van intakegesprek tot behandelingen. Het heeft mij enorm geholpen. Daarnaast is Erik een prettige, empathische en professionele masseur. Ik kan hem van harte aanbevelen.