Ervaringen met massagetherapie

Op deze pagina delen cliënten hun ervaringen met massagetherapie. Omwille van privacy worden alleen de voornamen vermeld.

Wil je een afspraak maken?

Of heb je een vraag?

Bel : 06-43157040
E-mail: info@massagehelpt.nl

Het gaat erg goed met me. Ben in balans en de rugpijnen zijn nagenoeg weg. Slaap goed en ben lekker aan het werk. Gezondheid goed. Emotioneel ook in balans. Ben tevreden dus.

Voor mijn gevoel heeft massagetherapie heel veel bijgedragen aan mijn herstel. Ben nu in staat om mijn lichaam en “pijntjes” te begrijpen en te controleren. Signalen onderken ik eerder en kan erop anticiperen. Ben blij en dankbaar voor je hulp.

Michael

Beste Erik,

Dankjewel voor vandaag!
Vanmiddag 2 uur geslapen.
Rust en rustiger van binnen.
Het was er allebei de angst en de warmte.
Voor de angst was er schaamte, zo voelbaar en niet passend bij het nu.
Nu weet ik wel, dat het mag, niet schuldig ben…etc.
Van iets in mij mag het er niet zijn en is het moeilijk het toe te laten.
Het was er, jij bleef, ik kwam langzaam weer terug…en kon de verbinding ook weer voelen.
Naast kwetsbaar, rillerig …ook kracht voelbaar nu.
Ik ben er nog, ook regie en kan voelen wat was en nu is….

Caroline

Erik luistert zeer aandachtig naar wat je te vertellen hebt en heeft een hoge mate van empathisch vermogen.

Hij stelt je op je gemak en geeft heel goed richting aan wat je nodig hebt; met massages maar ook gesprekken, vooral als lichaam en geest (nog) niet in rapport zijn met elkaar.

De methode waarmee Erik werkt zorgt ervoor dat je bewust wordt van waar je spanning in je lichaam vasthoudt en hoe deze spanning je belemmert om jezelf vrij te kunnen uiten. Na de sessies van Erik voelde ik me beter in staat om die spanning los te laten. Vanuit ontspanning merk je dat je beter aanvoelt welke bewuste keuzes je wilt maken in je loopbaan en andere levensgebieden. Gun dat jezelf!

En dank je wel Erik!
Ontspannen groet, Nance

Nance

Meer dan alleen massage

Met chronische rugklachten kwam ik bij Erik. Vier behandelingen later kan ik zeggen dat mijn problemen aanmerkelijk minder aanwezig zijn. Ik voel mijn rug soms nog wel, maar de pijn speelt geen overheersende rol meer. Tijdens de behandelingen kwam er van alles los. Soms werd ik overspoeld door teleurstelling, verdriet of juist overweldigend geluk. Erik hielp me die momenten met aandacht te beleven. De gesprekken die we hadden waren evenzo effectief en werkten zeker zo goed door als de fysieke behandeling. Massage Helpt bij chronische klachten!

Lieke

Erik heeft mij uitermate goed geholpen bij het wegnemen van spanning in mijn lijf. Van intakegesprek tot behandelingen. Het heeft mij enorm geholpen. Daarnaast is Erik een prettige, empathische en professionele masseur. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Ronald

Ik kan Erik van harten aanbevelen. Wat hij doet, doet hij met aandacht en gevoel. De zachte aanraking en sensitieve benadering raakt op een dieper level en het brengt dat wat gezien wil worden naar de oppervlakte. Massage helpt en heelt.

Emmelie

Het werkt voor mij aan alle kanten, vooral tussen mijn oren. Ik laat nu regelmatig mijn schouders hangen, en dan nog een keer en dan nog een keer. Het is natuurlijk verder een lekker gevoel dat mijn schouders en nek losser zijn. Bij Erik ben je in goede handen.

Sander

Getriggerd door een oproep mbt chronische klachten, voor mij was dit hoofdpijn. Inzichten krijgen door te beleven ipv het uitgelegd te krijgen. Ik ben keer op keer weer verrast wat het teweeg brengt. Inzichten die ik niet aan zie komen maar heel verhelderend en waardevol zijn. Soms is iets ook moeilijk uit te leggen en beter om zelf te ervaren. Ik heb ondanks de symptomen nooit toe willen geven aan ‘migraine’ en na enkele bezoeken aan Erik begrijp ik mijn onderbuikgevoel hierover. Ik ben nog niet klaar maar wel goed op weg.
Dank je wel voor de waardevolle inzichten Erik.

Connie

Erik ziet meer dan je lijf. Zijn filosofie: alles hangt met alles samen. Hij luistert scherp, masseert met aandacht en brengt je in een weldadige rust. Zijn massages helpen echt! 👍.

Gerard

Ik ervaar Erik als een rustige man, die met aandacht werkt. Hij geeft je het gevoel dat alles er mag zijn zoals het op dat moment is. Een zachte en langzame benadering waardoor je tijd krijgt om te voelen wat je lijf je wil vertellen. Een mooi leerproces op weg naar bewust worden. Evenwicht vinden tussen denken en voelen. Niet alleen op de behandeltafel, maar daarna werkt het ook nog door.

Natascha

Erik heeft een fijne manier van behandelen: op subtiele wijze laat hij je ervaren hoe sterk de connectie is tussen je lichaam en je geest. Mooi, wat je lichaam(srespons) je vertelt over hoe je in het leven staat. Door dat te voelen en ervaren, heb ik nieuwe inzichten gekregen over mezelf en wat voor mij belangrijk is.

Laura

Erik is in staat om je met rustige aandacht je te laten ontspannen om vervolgens je helemaal bij jezelf te brengen. Met aanraking, aandacht en mooie vragen ziet hij niet alleen het lichaam maar de hele mens. Heel bijzonder. Ik kom graag bij hem

Irene

Erik geeft met zijn oprechte aandacht je het vertrouwen dat het oké is om alles te mogen voelen. De massage van Erik heeft mij geholpen om mezelf weer een beetje beter te leren kennen. ik vond het erg bijzonder.

Jasmijn

De massage die Erik geeft is bijzonder . Een zachte aanpak en tegelijkertijd , wanneer nodig , stevig . En dan blijkt het een onderlinge dialoog te zijn ; je voelt een vraag opkomen en het antwoord vormt zich tijdens de behandeling.
Marlous

Marlous