Praktijkruimte en oefenruimte te huur in Amersfoort

Op loopafstand van Station Schothorst in Amersfoort hou ik mijn praktijk voor holistische massages en massagetherapie. Mijn praktijkruimte en oefenruimte zijn een aantal dagen en avonden nog vrij voor gebruik.

Ben je therapeut, coach, trainer of docent in de gezondheidszorg en ben je op zoek naar een geschikte praktijkruimte en / of workshop-, oefenruimte voor een aantal dagen of dagdelen in de week? Neem dan contact op voor meer informatie. Stuur een e-mail aan Erik info@massagehelpt.nl

Praktijkruimte in Amersfoort te huur

Volledig ingerichte praktijkruimte met een inklapbare in hoogte verstelbare massagetafel, tafel met stoel, zitje voor twee personen, omkleedruimte, keukenblok met warm en koud water. Ideaal voor individuele begeleiding en behandeling. Er is direct daglicht en zicht naar buiten. Verder heeft deze praktijkruimte een moderne laminaten vloer en sfeervolle dimbare verlichting en gordijnen. Een fijne ruimte om in te werken voor beoefenaars van therapieën als massagetherapie, acupunctuur, shiatsu, ademhalingstherapie, body stress release, cranio-sacraal therapie, energetische therapie, fasciatherapie, voetreflexzone therapie. Of (psycho)therapeuten die werken met gesprekstherapie, tekentherapie, counseling, EMDR, hypnotherapie of lichaamsgeoriënteerde (psycho)therapie.

Oefenruimte in Amersfoort te huur voor workshops en trainingen

De oefenruimte is 35 vierkante meter, met een keukenblok, koelkastje en warm en koud stromend water. Er is direct daglicht en zicht naar buiten. Deze ruimte heeft vloerbedekking met per raam een donkergrijs plisségordijn dat je zover naar beden kunt trekken als je wilt. De oefenruimte is ideaal om te oefenen met een cliënt of groepen van 8 tot 10 personen. Denk bijvoorbeeld aan yoga, meditatie, Qigong, mindfulness of andere trainingen en workshops.

Beide ruimtes vind je op de 2e verdieping gescheiden door een halletje en maken gebruik van één gemeenschappelijk toilet.