fbpx

Ontspanningsmassage Amersfoort

Ontspanningsmassage helpt je ontspannen bij stress, drukte en spanningen.
Als je meer ontspanning en rust in je lijf wilt voelen.

Ontspanningsmassage in Amersfoort informatie.

Tegenover station Amersfoort Schothorst en vlakbij Amersfoort Vathorst vind je de praktijk van MassageHelpt aan de Zielhorsterweg 73. Prettig dichtbij als je in Amersfoort woont en een ontspanningsmassage wilt boeken.

Klachten

  • Voel je stress door werk of privé?
  • Zit je veel in je hoofd en weinig in je lichaam?
  • Ben je vaak moe en slaap je misschien slecht?
  • Heb je bijvoorbeeld last van een gespannen nek, schouders en rug?
  • Of wil je juist voorkomen dat stressklachten gaat voelen in je lijf?

Dan is een ontspanningsmassage in Amersfoort misschien iets voor jou.

Maak nu direct online je afspraak.
Of lees nog even verder.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een massage die je lichaam in diepe ontspanning brengt. Het is één van de oudste vormen van massage die vooral bestaat uit diverse soorten strijkingen, knedingen en veel rust en aandacht.

Bij MassageHelpt word je gemasseerd met olie. Je ligt op een verwarmde massagetafel in een verwarmde ruimte. En heel belangrijk, er is alle tijd en rust waardoor je volop de gelegenheid krijgt om op je eigen tempo de massage te ervaren. Dat is ook precies de reden waarom een ontspanningsmassage 75 minuten duurt. Samen nemen we er letterlijk de tijd voor.

Effect van een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft vaak een direct en voelbaar effect op afname van de spierspanning. Na de massage voel je vaak meer rust in je hoofd en in je lichaam. Cliënten zeggen bijvoorbeeld dat ze het gevoel hebben weer één geheel te zijn, herboren, zacht of meer beweeglijk.

Helpt spanning voorkomen

Bovendien is het tijdens spannende en stressvolle periodes in je leven heel fijn om bewust te ervaren hoe ontspanning ook al weer voelt. Zodra spanning zich in de dagen na de massage weer opbouwt, merk je dat meteen. Vaak helpt het dan om je het ontspannen gevoel van na de massage te herinneren, waardoor je weer ontspant. Zo heeft een regelmatige ontspanningsmassage een positieve bijdrage aan een gezond leven.

De massagesessie

Een sessie duurt 75 minuten. Samen hebben we eerst een kort gesprek over hoe het nu met je is. Wat je klachten zijn en of je mogelijk nu onder behandeling bent van een arts. Onder andere deze informatie geeft mij inzicht in welke lichaamsdelen om extra aandacht vragen. Heel vaak hebben cliënten die komen voor een ontspanningsmassage last van pijn in hun nek, schouders, bovenrug en onderrug.

Kleding uit of kleding aan?
Belangrijke vraag. Bij een massage denken de meeste mensen dat ze zich moeten uitkleden. Dat voelt dan meteen vervelend of zelfs onveilig. Juist daarom is het belangrijk dat we bij dit gevoel stilstaan. Ik stem de ontspanningsmassage af op jou. Dat kan ook prima met kleding aan.

Als je kleding uit wilt doen, dan heb je een eigen ruimte om je uit- en weer aan te kleden. Op de zachte massagetafel dek ik je eerst toe met een grote massagehanddoek en zorgen we er samen voor dat je comfortabel ligt.

De laatste minuten van de behandeling praten we nog even over hoe het nu na de ontspanningsmassage met je is.

Ervaringen van cliënten

Dieper level

Ik kan Erik van harten aanbevelen. Wat hij doet, doet hij met aandacht en gevoel. De zachte aanraking en sensitieve benadering raakt op een dieper level en het brengt dat wat gezien wil worden naar de oppervlakte. Massage helpt en heelt.

Emmelie van Dongen

Compleet ontspannen

Erik creëert een prettige sfeer waarbij je compleet kunt ontspannen. De massage zelf is heerlijk. Daarnaast is Erik een prettige vent om mee te praten. O ja, en het klopt: massage helpt.

Floris Mulder

Wat kost een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage duurt 75 minuten en kost € 65,00.
Kom je voor de eerste keer? Dan betaal je € 50,00.
Na afloop kun je contant of met PIN betalen. Dat kan contactloos en met alle kaarten of mobiel.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Bij MassageHelpt in kun je online een afspraak maken voor een ontspanningsmassage in Amersfoort. Je ziet dan precies welke momenten er nog ruimte is in de agenda. Wil je eerst informatie of even telefonisch contact? Dan kan dat ook. Alle contactinformatie vind je op de pagina Contact met MassageHelpt.