Routebeschrijving

Massagepraktijk MassageHelpt
Zielhorsterweg 73
3813 ZX Amersfoort
Telefoon: 06-43157040

Massagepraktijk MassageHelpt in Amersfoort vind je in de wijk Zielhorst aan de Zielhorsterweg 73, direct tegenover Station Amersfoort Schothorst.

deurbelbordje

Met de auto

Parkeren voor de deur aan de Zielhorsterweg

Parkeren kan gratis voor de deur op de parkeerstrook voor het bedrijfspand. Je mag hier maximaal 2 uur staan met de blauwe parkeerschijf. Ook is hier een gehandicaptenparkeerplaats.

ADVIES: Gratis parkeren in Parkeergarage De Vlinder

De gratis parkeerplaatsen voor de deur zijn vaak vol. Daarom adviseren we om direct naar de overdekte parkeergarage te rijden achter het pand.

Neem op de Zielhorsterweg de afslag naar de Socratesstraat. Direct aan je linkerhand zie je de ingang van Parkeergarage De Vlinder. Rijd hier naar binnen. Bij de slagboom bel je MassageHelpt 06-43157040. Wij doen de slagboom van voor je open.
Aan de rechterkant zie je twee parkeerplaatsen voor MassageHelpt.

Vanuit de parkeergarage neem de je trap naar boven en loop je via de linkerkant naar de voorzijde van het bedrijfsgebouw.

MassageHelpt Zielhorsterweg 73 Amersfoort
gratis overdekt parkeren

Met openbaar vervoer

Trein

Ga naar station Amersfoort Schothorst. Van het perron ga je met trap of lift naar beneden. Dan rechts aanhouden in de tunnel onder de Zielhorsterweg door. Vóór de fietsenstalling rechts de trap. Blijf langs het gebouw rechtdoor lopen, tot nummer 73. Bel hier aan bij MassageHelpt. We komen je ophalen en lopen dan direct door naar de 2de verdieping.

Bus

Vanaf Station Amersfoort Centraal: neem lijn 4, 5 of 103 en stap uit bij de halte Station Schothorst. Loop naar de kaartverkoopautomaat van de NS en neem de trap naar boven naar het wegniveau. Je bent nu op de Zielhorsterweg. Blijf langs het gebouw rechtdoor lopen, tot nummer 73. Bel hier aan bij MassageHelpt. We komen je ophalen en lopen dan direct door naar de 2de verdieping.