Ontspanningsmassage

In periodes van stress en drukte even tijd voor jezelf met een ontspanningsmassage. Diepe ontspanning voelen kan verrassend anders zijn dan je denkt.

Afspraak maken?

Neem contact op met Erik Zoomers, Holos Massagetherapeut.
Bel: 06-43157040 of stuur een e-mail aan info@massagehelpt.nl

Ontspanningsmassage in Amersfoort.

Informatie over een ontspanningsmassage in Amersfoort

Wanneer een ontspanningsmassage?

  • Voel je spanning en stress?
  • Ben je vaak moe of zelfs uitgeblust?
  • Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren in bijvoorbeeld je nek, schouders en rug?
  • Of wil je juist voorkomen dat je te lang op spanning blijft staan?

Dan is een ontspanningsmassage misschien iets voor jou.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een vorm van masseren die je helpt ontspannen in je lichaam én in je hoofd. Het is één van de oudste vormen van massage die vooral bestaat uit diverse soorten strijkingen, knedingen en rust en aandacht.

Bij MassageHelpt word je gemasseerd met olie. Je ligt op een verwarmde massagetafel in een verwarmde ruimte. En heel belangrijk, er is alle tijd en rust waardoor je volop de gelegenheid krijgt om op je eigen tempo de massage te ervaren. Dat is ook precies de reden waarom een ontspanningsmassage 60 minuten duurt. Samen nemen we er letterlijk de tijd voor.

Effect van een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft vaak een direct en voelbaar effect op afname van de spierspanning die je ervaart. Na afloop van de massage voel je vaak meer rust in je hoofd en in je lichaam. Cliënten zeggen bijvoorbeeld dat ze het gevoel hebben weer één geheel te zijn, herboren, zacht of meer beweeglijk.

Helpt spanning voorkomen

Bovendien is het tijdens spannende en stressvolle periodes in je leven heel fijn om bewust te ervaren hoe ontspanning ook al weer voelt. Zodra spanning zich in de dagen na de massage weer opbouwt, merk je dat meteen. Vaak helpt het dan om je het ontspannen gevoel van na de massage te herinneren, waardoor je weer ontspant. Zo heeft een regelmatige ontspanningsmassage een positieve bijdrage aan een gezond leven.

Hoe gaat een ontspanningsmassage?

Een behandeling duurt 60 minuten. Samen hebben we eerst een kort gesprek over hoe het nu met je is. Wat je klachten zijn, waar je behoefte aan hebt en of je mogelijk nu onder behandeling bent van een arts.

Bovenkleding uit of aan?
Belangrijke vraag. Bij een massage denken de meeste mensen dat ze zich moeten uitkleden. Dat voelt dan meteen vervelend of zelfs onveilig. Juist daarom is het belangrijk dat we bij dit gevoel stilstaan. Ik stem de ontspanningsmassage af op jou. Dat kan ook prima met kleding aan.

Als je je bovenkleding uit wilt doen, dan heb je een eigen ruimte om je uit- en weer aan te kleden. Op de zachte massagetafel dek ik je eerst toe met een grote massagehanddoek en zorgen we er samen voor dat je comfortabel ligt.

Ervaringen van cliënten

Dieper level

Ik kan Erik van harten aanbevelen. Wat hij doet, doet hij met aandacht en gevoel. De zachte aanraking en sensitieve benadering raakt op een dieper level en het brengt dat wat gezien wil worden naar de oppervlakte. Massage helpt en heelt.

Emmelie van Dongen

Compleet ontspannen

Erik creëert een prettige sfeer waarbij je compleet kunt ontspannen. De massage zelf is heerlijk. Daarnaast is Erik een prettige vent om mee te praten. O ja, en het klopt: massage helpt.

Floris Mulder

Op mijn gemak

Nadat ik bij Erik bent geweest voel ik mij weer helemaal ontspannen. Hij zorgt er altijd voor dat ik mij op mijn gemak voel en mij volledig kan overgeven aan de massage.

Illona van Beelen

Persoonlijke massage

Erik masseert vol aandacht. Fijn dat er van te voren een gesprek was, om samen te kijken naar mijn behoeftes. Dit maakte de massage persoonlijk. Ik ging weer helemaal ontspannen naar huis. Een aanrader!

Charlotte Ris

Wat kost een ontspanningsmassage?

Bij MassageHelpt kun je een losse behandeling boeken of een behandeltraject afspreken van meerdere behandelingen. Ga voor informatie over kosten naar de pagina Tarieven.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Neem contact op met Erik Zoomers, Holos Massagetherapeut.
Bel: 06-43157040 of stuur een e-mail aan info@massagehelpt.nl