MassageHelpt is open voor het verlenen van zorg.

Kennismakings massage

Als je voor de eerste keer bij MassageHelpt komt is dit de geschikte massage.
Je krijgt bovendien € -20,00 euro korting.

Maak nu nog je afspraak online en ontdek wat massage & therapie voor jou betekent.

Informatie over de kennismakingsmassage in Amersfoort

Klachten

 • Je voelt aan alles in je lichaam dat een massage je helpt, maar welke massage kies je?
 • Je komt voor de allereerste keer naar MassageHelpt.

Dan is de kennismakingsmassage de keuze voor jou. Omdat het voor ons allebei een kennismaking is, krijg je € -20,00 korting en betaal je maar € 65,00 in plaats van € 85,00.

Maak nu direct online me afspraak of lees nog even verder.

Wat is een kennismakingsmasage?

Een kennismakingsmassage is letterlijk een kennismaking voor jou met mijn manier van masseren en voor mij met jou. De meeste cliënten ervaren de eerste keer als spannend. Logisch, je weet nu niet hoe het zou zijn. Misschien heb je wel je verwachtingen, maar hoe het uitpakt? Geen idee.

Ook als je wel weet dat je kiest voor de Holistische massage of de Ontspanningsmassage, dan is de eerste keer een kennismaking.

De massagesessie

Een kennismakingsmassage duurt net als de andere behandelingen 75 minuten. Eerst hebben we een kennismakingsgesprek op de stoelen. Ik vertel iets over mijn manier van masseren en graag hoor ik iets meer over jou en eventuele medische klachten. Dan stemmen we samen af hoe je gemasseerd wilt worden, welk lichaamsdeel en met of zonder kleding aan.

Tijdens de massage kan ik diverse massage- en bewustwordingsvormen inzetten. Zeker niet allemaal tegelijk! Maar misschien heb je een voorkeur of een interesse. Geef dat gerust aan. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Klassieke Zweedse massage
 • Voetreflexmassage
 • Energetische massage
 • Energetische hoofdmassage
 • Chakra massage
 • Bindweefselmassage
 • Holistic Pulsing
 • Polarisatie
 • Focusing

Na afloop praten we nog even na op de stoelen over wat je ervaren hebt op de massagetafel.

Ervaringen van cliënten

Heel bijzonder

Erik is in staat om je met rustige aandacht je te laten ontspannen om vervolgens je helemaal bij jezelf te brengen. Met aanraking, aandacht en mooie vragen ziet hij niet alleen het lichaam maar de hele mens. Heel bijzonder. Ik kom graag bij hem.

Irene Muller

Zijn massages helpen echt!

Erik ziet meer dan je lijf. Zijn filosofie: alles hangt met alles samen. Hij luistert scherp, masseert met aandacht en brengt je in een weldadige rust. Zijn massages helpen echt! 👍

Gerard van Midden

Wat kost een kennismakingsmassage?

Een kennismakingsmassage duurt 75 minuten. Je krijgt € -20,00 korting en betaalt € 65,00 in plaats van € 85,00.
Voor elke volgende massage kun je kiezen voor een losse behandeling of een traject van 3 of 6 sessies. Meer informatie vind je op de pagina Tarieven.
Na afloop kun je contant of met PIN betalen. Dat kan contactloos en met alle kaarten of mobiel.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Bij MassageHelpt kun je online een afspraak maken voor een kennismakingsmassage. Je ziet dan precies welke momenten er nog ruimte is in de agenda. Wil je eerst informatie of even telefonisch contact? Dan kan dat ook. Alle contactinformatie vind je op de pagina Contact met MassageHelpt.