Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een vorm van massagetherapie waarbij de massagetherapeut je lichaam ritmisch beweegt, terwijl je gekleed op je rug, buik of zij op een massagetafel ligt.

Afspraak maken?

Neem contact op met Erik Zoomers, Holos Massagetherapeut.
Bel: 06-43157040 of stuur een e-mail aan info@massagehelpt.nl

holistic pulsing

Ervaar je natuurlijke ritme met Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een vorm van massagetherapie waarbij de massagetherapeut je lichaam ritmisch beweegt, terwijl je gekleed op je rug, buik of zij op een massagetafel ligt.
Vaak bestaat het uit ritmisch wiegen en stretchen van het lichaam. De pulsen variëren van zeer klein tot groot en ruim, van zacht tot krachtig en van gelijkmatig tot verrassend.

Pulsen geeft een gevoel van koestering en geborgenheid. Het nodigt uit om in overgave aanwezig te zijn bij wat er te ervaren is.

Holistic Pulsing kan onder andere helpen bij het verminderen van vermoeidheid, stress en spanning en fysieke klachten.

Holistic Pulsing is gebaseerd op de overtuiging dat het lichaam zijn eigen natuurlijke genezende vermogens heeft en dat we, door de stroom van energie door het lichaam te bevorderen, kunnen helpen het evenwicht en de harmonie te herstellen.

Als massagetherapeut gebruik ik regelmatig Holistic Pulsing als onderdeel van een sessie of als sessie op zich. Wil je graag Holistic Pulsing ervaren, vraag er dan specifiek naar of maak nu een afspraak voor Holistic Pulsing.

Ervaringen van cliënten

Subtiele ervaring

Erik heeft een fijne manier van behandelen: op subtiele wijze laat hij je ervaren hoe sterk de connectie is tussen je lichaam en je geest. Mooi, wat je lichaam(srespons) je vertelt over hoe je in het leven staat. Door dat te voelen en ervaren, heb ik nieuwe inzichten gekregen over mezelf en wat voor mij belangrijk is.

Laura Koppenberg

Een zachte en langzame benadering

Ik ervaar Erik als een rustige man, die met aandacht werkt. Hij geeft je het gevoel dat alles er mag zijn zoals het op dat moment is. Een zachte en langzame benadering waardoor je tijd krijgt om te voelen wat je lijf je wil vertellen. Een mooi leerproces op weg naar bewust worden. Evenwicht vinden tussen denken en voelen. Niet alleen op de behandeltafel, maar daarna werkt het ook nog door.

Natascha

Meer informatie over Holistic Pulsing

Hoe helpt Holistic Pulsing?

Holistic Pulsing kan onder andere helpen bij het verminderen van vermoeidheid, stress en spanning en fysieke klachten.

Wat kost Holistic Pulsing?

Ga voor informatie over kosten van Holistic Pulsing naar de pagina Tarieven.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een sessie Holistic Pulsing kun je apart afspreken of als één van meerdere sessies massagetherapie. Wil je eerst informatie of even telefonisch contact? Dan kan dat ook. Alle contactinformatie vind je op de pagina contact.

Is Holistic Pulsing voor iedereen geschikt?

Ja, Holistic Pulsing is voor iedereen geschikt. Behalve voor mensen die korter dan acht weken geleden een botbreuk hebben opgedaan.

Kan Holistic Pulsing tijdens de zwangerschap?

Holistic Pulsing kan zeker tijdens de zwangerschap. Zit je nog in de eerste 12 weken, dan is het prettig om even af te stemmen wat jouw ervaringen zijn. De ritmische bewegingen tijdens het pulsen zijn niet intensiever dan de beweging die je lichaam en kindje voelen tijdens wandelen, traplopen of sporten.