Massages

Elke massage is volledig afgestemd op jou. Jij bent uniek, je lichaam is uniek. Om je toch een idee te geven, bied ik diverse massages aan. Misschien dat je specifiek op zoek bent naar een bepaalde massage. Voel je dat je bij MassageHelpt wel aan het juiste adres bent, maar weet je niet wat je moet kiezen? Neem dan even contact op en stel je vraag.

Je bent welkom!
Erik

Afspraak maken?

Neem contact op met Erik Zoomers, Holos Massagetherapeut.
Bel: 06-43157040 of stuur een e-mail aan info@massagehelpt.nl

Naar massagetherapie

Massagetherapie

Massagetherapie gericht op fysiek en emotioneel herstel bij onverklaarde aanhoudende lichamelijke klachten (ALK / SOLK). Met speciale aandacht voor mensen die in hun leven één of meerdere ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt. Meer over

Naar massagetherapie

Long Covid Herstel Massagetherapie

Heb je behoefte aan duurzame ondersteuning bij je herstel van Long Covid?
Lees verder hoe massagetherapie je kan helpen. Meer over

Naar holistische massage.

Holistische massage

Een holistische massage ontspant lichaam en geest. De zachte aandachtige aanraking verlaagt stress en verzacht lichamelijke pijnklachten.

Meer over

Naar ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage

In periodes van stress en drukte even tijd voor jezelf met een ontspanningsmassage. In diepe ontspanning voelen kan verrassend anders zijn dan je denkt.

Meer over

Naar holistic pulsing

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een vorm van massagetherapie waarbij je lichaam ritmisch bewogen wordt, terwijl je gekleed op je rug, buik of zij op een massagetafel ligt.

Meer over

Naar holistic pulsing

Psoas massage

De Psoas massage is een vorm van massagetherapie en kan helpen bij stressgerelateerde klachten zoals lage rugpijn en buikpijn. De Psoas massage richt zich op ontspanning van de Psoas spiergroep

Meer over

massagebon

Massage cadeaubon

Met een massage cadeaubon van MassageHelpt geef je een unieke persoonlijke ervaring. Geef de cadeaubon digitaal per mail of gedrukt per post.

Meer over