Massages

Bij MassageHelpt kun je kiezen voor een ontspanningsmassage of een holistische massage. Bij beide massages bespreken we in het voorgesprek welk lichaamsdeel op dat moment de meeste aandacht vraagt en welke massagevorm bij je past. Tijdens een behandeling worden vaak meerdere massagevaardigheden gebruikt.

Naar holistische massage.

Holistische massage

Naar ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage

massagebon

Massage cadeaubon

Meer informatie over de massages

Massage afspraak maken

Een massage afspraak maak je eenvoudig online. Je betaalt pas na afloop van je massage. Kies een massage en je ziet precies op welke dagen en tijden er nog ruimte is om af te spreken. Vul daarna je gegevens in en boek je afspraak. Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak.

Afspraak annuleren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een afspraak wilt annuleren omdat er iets tussen komt, je ziek bent of verkoudheidsklachten hebt die mogelijk wijzen op Corona. Het is fijn als je dit zo snel mogelijk laat weten. Dat kan per e-mail, telefonisch of met WhatsApp. Alle gegevens vind je op de Contactpagina.

Annuleren van je afspraak is altijd kosteloos.

Locatie

massage in Amersfoort tegenover station Schothorst

Massagepraktijk MassageHelpt is gevestigd aan de Zielhorsterweg 73, direct tegenover NS Station Schothorst.

  • Je auto parkeer je gratis in de parkeervakken voor het gebouw aan de Zielhorsterweg 73. Maximaal 2 uur met parkeerschijf. (Google Maps)
  • Bij de Albert Heijn aan Albert Schweizersingel 93 (Google Maps)
  • Of reserveer bij mij een plek in de parkeergarage.

Zie ook de uitgebreide routebeschrijving.

De praktijkruimte is op de tweede verdieping en alleen bereikbaar per trap.