De Massage Podcast – Aflevering 18

Massagetherapie en systemisch werk bij rouw en verlies

door | 1 juni 2022

Na het succes van de eerste podcast Massage bij Rouw is Corinne de Graaf opnieuw de gast in deze aflevering van De Massage Podcast. Corinne is massagetherapeut en heeft zich gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding bij rouw en verlies. In haar opleiding ‘Lichaamsgerichte begeleiding bij rouw en verlies’ draagt ze haar kennis en ervaring over op massage- en lichaamsgerichte therapeuten.

In deze aflevering praten we over rouw en verlies in relatie tot het familiesysteem. Hoe kun je als massagetherapeut je cliënt begeleiden bij rouw en verlies met systemisch werk via het lichaam?

De Massage Podcast is een serie waarin Erik Zoomers je meeneemt op zijn ontdekkingstocht naar antwoorden op de vraag ‘Waarom is massage een goed idee?’ Erik is gediplomeerd holistisch masseur en studeert in 2022 af als massagetherapeut aan de Holos Academie. Hij is gefascineerd door de veelzijdige inzet van massages & lichaamsgerichte therapie en tegelijkertijd de onbekendheid daarvan.

Aan het woord

Te gast is Corinne de Graaf, massagetherapeut en persoonlijk begeleider bij rouw. Initiatiefnemer van de opleiding en ‘Lichaamsgerichte begeleiding bij rouw’.
Rouwen met Compassie

Presentatie: Erik Zoomers

Meer over Erik Zoomers

Volg op Facebook

Volg op Instagram

Volg op LinkedIn

Luister op je favoriete Podcast App.
Luister op Google Podcasts
Blijf op de hoogte met de Podcast Alert

Zodra er een nieuwe aflevering of nieuws is van De Massage Podcast ontvang je een e-mail.