fbpx

Ontspanningsmassage in Amersfoort

Als je wilt ontspannen en de spanning in je lichaam voelbaar minder wilt laten worden. Plan nu direct je afspraak voor een ontspanningsmassage.

ontspanningsmassage

Hoe kan ik je helpen?

  • Voel je spanning en stress?
  • Ben je vaak moe of zelfs uitgeblust?
  • Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren in bijvoorbeeld je nek, schouders en rug?
  • Of wil je juist voorkomen dat je te lang op spanning blijft staan?

Waarom helpt een ontspanningsmassage?

Deze vorm van masseren helpt je volledig ontspannen in je spieren én in je hoofd. Het is één van de oudste vormen van massage die vooral bestaat uit strijken en zacht aanraken.

Bij MassageHelpt word je door mij gemasseerd met warme olie. Je ligt op een verwarmde massagetafel in een verwarmde ruimte. En heel belangrijk, er is alle tijd en rust waardoor je volop de gelegenheid krijgt om op je eigen tempo de massage te ervaren. Dat is ook precies de reden waarom een ontspanningsmassage behandeling 75 minuten duurt. Samen nemen we er letterlijk de tijd voor.

Wat is het effect van een ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage heeft vaak een direct en voelbaar effect op afname van de spanning die je ervaart. Na afloop van de massage voel je vaak meer rust in je hoofd en in je lichaam. Cliënten zeggen bijvoorbeeld dat ze het gevoel hebben weer één geheel te zijn.

Bovendien is het tijdens spannende en stressvolle periodes in je leven heel fijn om bewust te ervaren hoe ontspanning ook al weer voelt. Zodra spanning zich in de dagen na de massage weer opbouwt, merk je dat meteen. Vaak helpt het dan om je het ontspannen gevoel van na de massage te herinneren, waardoor je weer ontspant. Zo heeft massage een positieve bijdrage aan een gezond leven.

Hoe gaat de behandeling?

Een behandeling duurt 75 minuten. Samen hebben we eerst een kort gesprek over hoe het nu met je is. Wat je klachten zijn en of je mogelijk nu onder behandeling bent van een arts. Onder andere deze informatie geeft mij inzicht in welke lichaamsdelen om extra aandacht vragen. Heel vaak hebben cliënten die komen voor een ontspanningsmassage last van pijn in hun nek, schouders en bovenrug. Ja, precies. Dat stramme, strakke en stijve gevoel in je bovenlichaam dat maar niet weggaat.

Na deze korte introductie en kennismaking, mag je je uitkleden en op de massagetafel gaan liggen. Ik dek je direct toe met grote massagehanddoek. Als je comfortabel ligt, begint de massage.

Na afloop kleed je je in alle rust weer aan. De laatste minuten van de behandeling praten we nog even over hoe het nu na de ontspanningsmassage met je is.

Wat kost een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage behandeling duurt 75 minuten en kost € 65,00.
Na afloop kun je betalen PIN. Dat kan contactloos en met alle kaarten.

Hoe kun je een afspraak maken?

Heel eenvoudig. Bij MassageHelpt kun je online een afspraak plannen voor een ontspanningsmassage. Wil je eerst informatie of even telefonisch contact? Dan kan dat ook. Adres en telefoonnummer vind je op de pagina Contact met MassageHelpt. Of kies één van de andere massages in Amersfoort.