fbpx

Klassieke massage in Amersfoort

Als je meer losheid wilt ervaren in pijnlijk gespannen en stijve spieren. Plan nu direct je afspraak voor een klassieke massage.

klassieke zweedse massage

Hoe kan ik je helpen?

  • Voel je pijn in je nek, schouders of rug?
  • Je kuiten of bovenbenen misschien?
  • Heb je letterlijk het gevoel dat je spieren te gespannen zijn?

Dan is een klassieke massagebehandeling mogelijk iets voor jou.

Waarom helpt een klassieke massage?

De Klassieke Massage (ook wel Zweedse massage genoemd) richt zich vooral op het bevorderen van de doorbloeding en het zelfherstellend vermogen van spieren en weefselstructuren in je lichaam.

Verstijfde of verharde plekken, spierknopen, verkrampingen en stijve spieren worden met vijf massagegrepen ‘weggemasseerd’. De eerste aanrakingen zijn zachte strijkingen (effleurages). Vaak gevolgd door kneden (petrissages), kloppen (tapotetement), wrijven (frictie) en intermitterend drukken (vibratie).

Soms kan het er stevige en pijnlijke druk uitgeoefend worden op een pijnlijke plek. Het is altijd mijn intentie om deze druk en jouw pijnervaring nauwkeurig op elkaar af te stemmen.

Wat kost een klassieke massage?

Een klassieke massagebehandeling duurt 75 minuten en kost € 65,00.
Na afloop kun je betalen PIN. Dat kan contactloos en met alle kaarten.

Hoe kun je een afspraak maken?

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken. Wil je eerst weten of deze massage voor jou geschikt is of wil je iets anders weten? Bel of mail dan even. Alle informatie over afspraken maken en contact vind je op de pagina Contact met MassageHelpt. Of kies één van de andere massages in Amersfoort.