fbpx

Massage in Amersfoort

Je vindt massagepraktijk Massage Helpt aan de Meijepolder 52 in Amersfoort Vathorst.

Nu met € 25,00 Kennismakingskorting.

Massagepraktijk Massage Helpt

Massage Helpt massages

 • Weet je niet welke massage je wilt kiezen? Boek dan de ontspanningsmassage.
 • Welke massage je ook kiest, bij aanvang van de sessie bespreken we altijd eerst wat en hoe je gemasseerd wilt worden.
 • Annuleren: Een gemaakte afspraak mag je altijd annuleren. Ook op de dag van de afspraak.
 • Betaling: Je betaalt achteraf via online betaalverzoek.

Boek je massage nu met € 25,00 Kennismakingskorting.
Kom je voor de 1ste keer dan betaal je € 40,00 in plaats van € 65,00 voor een massage naar keuze.

Ontspanningsmassage

Als je de spanning in je lichaam voelbaar minder wilt laten worden.
75 minuten / € 65
Eerste keer? Dan betaal je € 40

Klassieke massage

Als je vastzittende en gespannen spieren en ledematen los wilt laten maken.
75 minuten / € 65
Eerste keer? Dan betaal je € 40

Holistische massage

Als je aandacht wilt voor lijfelijke en emotionele spanning die je voelt.
75 minuten / € 65
Eerste keer? Dan betaal je € 40

Ervaringen

 • Ilona van Beelen Avatar
  Ilona van Beelen
  - Facebook

  Nadat ik bij Erik bent geweest voel ik mij weer helemaal ontspannen. Hij zorgt er altijd voor dat ik mij op mijn gemak voel en mij volledig kan overgeven aan de massage.

  Irene Muller Avatar
  Irene Muller
  - Facebook

  Erik is in staat om je met rustige aandacht je te laten ontspannen om vervolgens je helemaal bij jezelf te brengen. Met aanraking, aandacht en mooie vragen ziet hij niet alleen het lichaam maar de hele mens. Heel bijzonder. Ik kom graag bij hem

  Charlotte Ris Avatar
  Charlotte Ris
  - Google

  Erik masseert vol aandacht. Fijn dat er van te voren een gesprek was, om samen te kijken naar mijn behoeftes. Dit maakte de massage persoonlijk. Ik ging weer helemaal ontspannen naar huis. Een aanrader!

  Jasmijn De Goeij Avatar
  Jasmijn De Goeij
  - Google

  Erik geeft met zijn oprechte aandacht je het vertrouwen dat het oké is om alles te mogen voelen. De massage van Erik heeft mij geholpen om mezelf weer een beetje beter te leren kennen. ik vond het erg bijzonder

  Gerard van Midden Avatar
  Gerard van Midden
  - Facebook

  Erik ziet meer dan je lijf. Zijn filosofie: alles hangt met alles samen. Hij luistert scherp, masseert met aandacht en brengt je in een weldadige rust. Zijn massages helpen echt! 👍

  Sander Reijn Avatar
  Sander Reijn
  - Google

  Het werkt voor mij aan alle kanten, vooral tussen mijn oren. Ik laat nu regelmatig mijn schouders hangen, en dan nog een keer en dan nog een keer. Het is natuurlijk verder een lekker gevoel dat mijn schouders en nek losser zijn. Bij Erik ben je in goede handen.

  Arjan Loonstra Avatar
  Arjan Loonstra
  - Google

  Na een forse achterop aanrijding bij Eric geweest voor massage. Mijn fysio gaf de dag erop aan dat mijn spieren een stuk losser waren waardoor hij mij beter kon behandelen. Dit heeft positieve gevolgen gehad voor mijn herstel.

  Ronald Sebök Avatar
  Ronald Sebök
  - Google

  Erik heeft mij uitermate goed geholpen bij het wegnemen van spanning in mijn lijf. Van intakegesprek tot behandelingen. Het heeft mij enorm geholpen. Daarnaast is Erik een prettige, empathische en professionele masseur. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Ervaar de zachte kracht van massage en voel je weer goed

Voel je weer goed

Wil je heerlijk ontspannen van een stressvolle periode? Dan ben je in bij ons in Amersfoort aan het juiste adres. Voor elke behandeling geldt dat je alle rust en ruimte krijgt om tot jezelf te komen. Van te voren bespreken we waar in je lichaam je last van hebt, wat je verwacht van de behandeling en wat je wel wilt en wat niet.

Helende beHANDeling

Aanraking die je weer goed doet voelen, je ‘heel’ maakt, gebeurt altijd met de handen. Zie daar de oorsprong van het woord be-hand-eling. Ik ben er van overtuigd dat aanraking een eerste levensbehoefte is. Zonder aanraking worden we letterlijk ziek. Krijgen we last van fysieke en emotionele klachten. Voelen we ons steeds minder verbonden met onszelf en anderen.

Je mag er op vertrouwen dat je op een professionele manier wordt aangeraakt vanuit een holistische visie waarbij ik alle aandacht heb voor jou als mens en niet alleen voor je klacht.

Voelende aanraking met aandacht ontspant, maakt je meer bewust van jezelf en helpt het herstel van fysieke én emotionele klachten.

Massages in Amersfoort

Kom je naar Amersfoort Vathorst dan kun je kiezen uit een Ontspanningsmassage, Klassieke massage of een Holistische massage.

Bezoekadres Massage Helpt

Meijepolder 52
3825 JR Amersfoort Vathorst

Wil je direct contact? Zie dan de informatie op de contactpagina.

Massage Helpt