fbpx

Massage in Amersfoort

Voor een massage in Amersfoort ben je van harte welkom bij MassageHelpt. 
Je vindt massagepraktijk MassageHelpt in Amersfoort-Noord aan de Zielhorsterweg 73, naast Station Amersfoort Schothorst.

massage amersfoort
ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Als je de spanning in je lichaam voelbaar minder wilt laten worden.
75 minuten / € 65,00

holistische massage

Holistische massage

Als je aandacht wilt voor lijfelijke en emotionele spanning die je voelt.
75 minuten / € 65,00

klassieke zweedse massage

Klassieke massage

Als je vastzittende en gespannen spieren en ledematen los wilt laten maken.
75 minuten / € 65,00

Kennismakingsmassage met € 15,00 korting

Kom je voor de 1ste keer voor een massage naar MassageHelpt in Amersfoort?  Dan is deze massage kennismaking écht iets voor jou. De sessie van 75 minuten begint met een voorgesprek waarin we bespreken waar je last van hebt, wat je verwacht van de massage en naar welke massage je voorkeur uit gaat. De Holistische-, Ontspannings-, of Klassieke Zweedse Massage.

Als je voor de 1ste keer een komt.
75 minuten / € 50,00 € 65,00

Massage Cadeaubon Amersfoort

Wil je iemand een massagebon cadeau doen? Met deze massage cadeaubon gun je jouw dierbare een unieke persoonlijke ervaring. Digitaal of per post.

Annuleren van je massage afspraak in Amersfoort

 

Corona klachten

Heb je klachten die duiden op Corona, ben je positief getest, hebben je huisgenoten Corona of ben je recent in contact geweest met iemand die positief getest is? Dan vraag ik je de afspraak direct te annuleren. Dit is dan geheel kosteloos. We maken dan samen een nieuwe massage afspraak.
Hier lees  je meer over massages in Amersfoort en de Corona huisregels.

Afspraak vergeten

Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat je plotseling niet op het afgesproken tijdstip kunt. Ik vind het prettig als je dit zo snel mogelijk laat weten. Dan maken we een nieuwe afspraak. Mocht het vaker voorkomen dat je op het allerlaatste moment niet kunt, dan bespreken we samen hoe we daarmee omgaan.

Ervaringen van cliënten

Hoe worden de massages in Amersfoort bij MassageHelpt ervaren door mijn cliënten?

 • Floris Mulder Avatar
  Floris Mulder
  11-09-2020 - Facebook

  Erik creëert een prettige sfeer waarbij je compleet kunt ontspannen. De massage zelf is heerlijk. Daarnaast is Erik een prettige vent om mee te praten. O ja, en het klopt: massage helpt.

  Marlous Fluitsma Avatar
  Marlous Fluitsma
  13-08-2020 - Facebook

  De massage die Erik geeft is bijzonder . Een zachte aanpak en tegelijkertijd , wanneer nodig , stevig . En dan blijkt het een onderlinge dialoog te zijn ; je voelt een vraag opkomen en het antwoord vormt zich tijdens de behandeling ... geef je er zelf een cadeau .
  Marlous

  Roberto Lugtenberg Avatar
  Roberto Lugtenberg
  07-08-2020 - Google

  Zeker een aanrader, gewoon doen! Erik heeft gouden handen en is intuïtief heel sterk. Mijn klachten zijn verminderd en ik kan heerlijk bij hem ontspannen!

  Ilona van Beelen Avatar
  Ilona van Beelen
  09-07-2020 - Facebook

  Nadat ik bij Erik bent geweest voel ik mij weer helemaal ontspannen. Hij zorgt er altijd voor dat ik mij op mijn gemak voel en mij volledig kan overgeven aan de massage.

  Irene Muller Avatar
  Irene Muller
  03-07-2020 - Facebook

  Erik is in staat om je met rustige aandacht je te laten ontspannen om vervolgens je helemaal bij jezelf te brengen. Met aanraking, aandacht en mooie vragen ziet hij niet alleen het lichaam maar de hele mens. Heel bijzonder. Ik kom graag bij hem

  Charlotte Ris Avatar
  Charlotte Ris
  24-05-2020 - Google

  Erik masseert vol aandacht. Fijn dat er van te voren een gesprek was, om samen te kijken naar mijn behoeftes. Dit maakte de massage persoonlijk. Ik ging weer helemaal ontspannen naar huis. Een aanrader!

  Jasmijn De Goeij Avatar
  Jasmijn De Goeij
  22-05-2020 - Google

  Erik geeft met zijn oprechte aandacht je het vertrouwen dat het oké is om alles te mogen voelen. De massage van Erik heeft mij geholpen om mezelf weer een beetje beter te leren kennen. ik vond het erg bijzonder

  Gerard van Midden Avatar
  Gerard van Midden
  22-05-2020 - Facebook

  Erik ziet meer dan je lijf. Zijn filosofie: alles hangt met alles samen. Hij luistert scherp, masseert met aandacht en brengt je in een weldadige rust. Zijn massages helpen echt! 👍

  Sander Reijn Avatar
  Sander Reijn
  12-05-2020 - Google

  Het werkt voor mij aan alle kanten, vooral tussen mijn oren. Ik laat nu regelmatig mijn schouders hangen, en dan nog een keer en dan nog een keer. Het is natuurlijk verder een lekker gevoel dat mijn schouders en nek losser zijn. Bij Erik ben je in goede handen.

 • Arjan Loonstra Avatar
  Arjan Loonstra
  05-05-2020 - Google

  Na een forse achterop aanrijding bij Eric geweest voor massage. Mijn fysio gaf de dag erop aan dat mijn spieren een stuk losser waren waardoor hij mij beter kon behandelen. Dit heeft positieve gevolgen gehad voor mijn herstel.

  Ronald Sebök Avatar
  Ronald Sebök
  01-05-2020 - Google

  Erik heeft mij uitermate goed geholpen bij het wegnemen van spanning in mijn lijf. Van intakegesprek tot behandelingen. Het heeft mij enorm geholpen. Daarnaast is Erik een prettige, empathische en professionele masseur. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Ervaar de zachte kracht van massage in Amersfoort

Wil je heerlijk ontspannen van een stressvolle periode? Dan ben je bij massagepraktijk MassageHelpt in Amersfoort aan het juiste adres. Voor elke behandeling geldt dat je alle rust en ruimte krijgt om tot jezelf te komen. Van te voren bespreken we waar je in lichaam voelbaar last van hebt en wat je verwacht van de behandeling.

Helende beHANDeling

Aanraking die je weer goed doet voelen, je ‘heel’ maakt, gebeurt altijd met de handen. Zie daar de oorsprong van het woord be-hand-eling. Ik ben er van overtuigd dat aanraking een eerste levensbehoefte is. Zonder aanraking worden we letterlijk ziek. Krijgen we last van fysieke en emotionele klachten. Voelen we ons steeds minder verbonden met onszelf en anderen.

Je mag er op vertrouwen dat je op een professionele manier wordt aangeraakt vanuit een holistische visie waarbij ik alle aandacht heb voor jou als mens en niet alleen voor je klacht.

Voelende aanraking met aandacht ontspant, maakt je meer bewust van jezelf en helpt het herstel van fysieke én emotionele klachten.

Massage in Amersfoort

Kom je naar naar massagepraktijk MassageHelpt in Amersfoort dan kun je kiezen uit een Ontspanningsmassage, Klassieke massage of een Holistische massage.