FAQ, antwoorden op vaak gestelde vragen.

Zit je vraag en antwoord er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op.

Hoe lang duurt een massagebehandeling?

Een massagebehandeling duurt ca. 75 minuten. Dit is inclusief een kort voor- en nagesprek.

Kan ik kiezen uit verschillende massages?

Je kunt kiezen uit een Ontspanningsmassage of Holistische Massage. Welke massage je ook kiest, bij binnenkomst heb je altijd even een kort gesprek om te vertellen hoe het met je is en wat je van de massage verwacht. We overleggen dan waar je gemasseerd wilt worden en hoe. Tijdens de massage is er alle ruimte om langer stil te staan bij die plekken in je lichaam die om extra aandacht vragen.

Zijn er meerdere vrouwelijke en mannelijke masseurs waar ik uit kan kiezen?

Massage Helpt heeft één mannelijke masseur; Erik Zoomers. Misschien wordt het in de toekomst mogelijk dat je ook een afspraak kunt maken bij andere masseurs. Voor nu is dat niet het geval.

Wil je wel graag gemasseerd worden door een vrouwelijke masseur, dan mag je altijd even contact opnemen met mij. Ik ken verschillende vrouwelijke masseurs in Amersfoort en andere plaatsen.

Alle kleren uit?

Hoef ik tijdens een massage alleen kleren uit waar ik gemasseerd word of moeten alle kleren uit?
Goeie vraag.
In de eerste plaats. Onderbroek of slip blijven altijd aan!

Het allerbelangrijkste is dat jij bepaalt wat je prettig vindt. Voor de massage is het het meest praktisch wanneer je behalve je onderbroek of slip verder geen kleding aan hebt. Je wordt zodra je op de massagetafel ligt, direct helemaal toegedekt met één of meerdere handdoeken. Je ligt dus nooit helemáál bloot.

Mag ik wel gemasseerd worden?

Soms kun je onzeker zijn of het wel verstandig is om je te laten masseren. Ik vind het vooral een kwestie van gezond verstand. Heb je zelf twijfels, overleg dan even van te voren met mij of met je huisarts of behandelend arts of massage verstandig is.

Wat kost een massagebehandeling?

Een massagebehandeling van 75 minuten kost € 65,00. Dit bedrag is inclusief 21% BTW.
Betalen kan direct na afloop met je PIN. Dat kan contactloos en met alle kaarten.

Meenemen? Moet ik nog iets meenemen naar de massageafspraak?

Nee hoor, je hoeft geen handdoeken of iets anders mee te nemen als je komt voor een massage. Zolang de speciale Corono Huisregels gelden, is het wel belangrijk dat je zelf een flesje water meeneemt als je daar behoefte aan hebt. 

Hoe boek ik een massage?

Op elke massagepagina zie je een button ‘Plan je afspraak’. Hiermee kun je online je massage reserveren wanneer het jou uitkomt. Betalen doe je na afloop van de massage. 

Wil je liever niet online een afspraak maken? Dan kun je altijd even bellen of e-mailen. De gegevens vindt je op de contactpagina

 

Wat zijn de openingstijden?

Massages worden alleen gegeven op afspraak. De actuele openingstijden vind je op de Contactpagina.

Annuleren: Ik kan helaas toch niet komen.

Laten we hopen van niet, maar het kan gebeuren dat je last hebt van symptomen van een Corona besmetting OF dat je huisgenoten hier last van hebben. In dat geval kan de massagebehandeling niet doorgaan. Je kunt dan gratis annuleren.

Ook kan het natuurlijk gebeuren dat je plotseling niet op het afgesproken tijdstip kunt. Ik vind het prettig als je dit zo snel mogelijk laat weten. Dan maken we een nieuwe afspraak. Mocht het vaker voorkomen dat je op het allerlaatste moment niet kunt, dan bespreken we samen hoe we daarmee omgaan.

Wat is het bezoekadres van MassageHelpt in Amersfoort?

MassageHelpt vind je in Amersfoort op de Zielhorsterweg 73. De speciaal ingerichte massageruimte is op de 2de etage. Helaas is er in het gebouw geen lift aanwezig.